Display Trading History on a Chart

Here you can post and download custom indicators. PLEASE: Do not start topics unless you are posting your own indicator, they will be moved to appropriate section even if you do.

Moderator: admin

Re: Display Trading History on a Chart

Postby robocod » Wed Oct 04, 2017 6:03 am

It seems that the API has changed back to how it used to be, and to request the correct report you need to specify "&report_name=REPORT_NAME_CUSTOMER_ACCOUNT_STATEMENT".

See attached version.

However, I notice that the history is not drawn correctly, seems like it has wrongly imported the dates. I think the dates in the report are local, but they are drawn as EST (so in my case all data is +5 hours).

I don't use this indicator myself, and I'm not sure how it used to happen (maybe I just need to set my chart preferences?), or perhaps the report dates used to be in EST, and now they're local?

The code probably needs to be further modified to handle the time-change.
Attachments
TradingHistory.lua
(22.26 KiB) Downloaded 69 times
User avatar
robocod
FXCodeBase: Graduate
 
Posts: 292
Joined: Thu May 10, 2012 4:25 pm

Re: Display Trading History on a Chart

Postby Mountaintrader » Thu Oct 05, 2017 5:12 pm

Thanks Robocod, works great now,I'm on EST which is why my trade times are correct. Much appreciated.

Mountaintrader
User avatar
Mountaintrader
 
Posts: 9
Joined: Fri Dec 18, 2015 9:52 pm

Re: Display Trading History on a Chart

Postby RVK2211 » Wed Oct 11, 2017 9:04 am

Hi,

Is there anyone who could modify it to include a Timezone offset?

The trade history indicator works great, accept it displays in the wrong location.
I use local time AWST +8 - see attached.

RVK
Attachments
trade history.jpg
RVK2211
 
Posts: 10
Joined: Thu Mar 26, 2015 4:15 am

Re: Display Trading History on a Chart

Postby Apprentice » Thu Oct 12, 2017 3:44 am

Your request is added to the development list under Id Number 3919
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17552
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Display Trading History on a Chart

Postby Alexander.Gettinger » Fri Oct 13, 2017 12:33 pm

RVK2211 wrote:Hi,

Is there anyone who could modify it to include a Timezone offset?

The trade history indicator works great, accept it displays in the wrong location.
I use local time AWST +8 - see attached.

RVK


I added the timezone offset.
Please, try this strategy:
TradingHistory.lua
(22.43 KiB) Downloaded 86 times
Alexander.Gettinger
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 2937
Joined: Wed Mar 31, 2010 9:40 pm
Location: Russia, Omsk

Re: Display Trading History on a Chart

Postby RVK2211 » Tue Oct 31, 2017 9:43 pm

Works a treat - thanks a lot!!!
RVK2211
 
Posts: 10
Joined: Thu Mar 26, 2015 4:15 am

Previous

Return to Custom Indicators

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 14 guests