Set stop/limit for all trades

Here you can post and download custom indicators. PLEASE: Do not start topics unless you are posting your own indicator, they will be moved to appropriate section even if you do.

Moderator: admin

Set stop/limit for all trades

Postby Alexander.Gettinger » Tue Nov 21, 2017 2:14 pm

info.png

The indicator by the command sets a stop or limit for all trades.
Commands are available in the menu by right-clicking the mouse.

Download:
Set_Stop_Limit_For_All.lua
(7.48 KiB) Downloaded 661 times

MT4/MQ4 version.
viewtopic.php?f=38&t=70479
Alexander.Gettinger
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 3785
Joined: Wed Mar 31, 2010 9:40 pm
Location: Russia, Omsk

Re: Set stop/limit for all trades

Postby Apprentice » Tue Aug 07, 2018 4:43 am

The Indicator was revised and updated.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 27499
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Set stop/limit for all trades

Postby Gilles » Wed Aug 19, 2020 7:36 am

Hi Alexander,

Please can you provide a MT4 release of that ?
Thank you :) !
See you soon :)
Gilles
 
Posts: 78
Joined: Tue Jul 31, 2018 8:28 am
Location: France

Re: Set stop/limit for all trades

Postby Apprentice » Thu Aug 20, 2020 6:21 am

Your request is added to the development list.
Development reference 1914.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 27499
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Set stop/limit for all trades

Postby neel111 » Tue Aug 25, 2020 1:54 pm

Alexander.Gettinger wrote:The indicator by the command sets a stop or limit for all trades.
Commands are available in the menu by right-clicking the mouse.

Download:
The attachment Set_Stop_Limit_For_All.lua is no longer available


sorry if question is dumb, i tried to use this and limit pip profit, means i set fix profit set in this indicator(pic. attached ) , i want to fix my profit 4 Pip (example) , mean when ever i put trade manually either Buy/Long or Sell/short , it close trade automatically after 4 pip favor (or desired set value pip) ,
for loss or negative side pip it should stay open, trade only close on profit side,
i am new and many time i have to leave trade unattended so this small 4-7 pip auto close trade tool works for me, is this indicator work for that ? i tried to set the value in box while trade was on till 7 pip positive it didn't close , seems i am doing something wrong, help appreciated thanks in advance
Attachments
set stop limit.jpg
neel111
 
Posts: 9
Joined: Wed Aug 19, 2020 7:05 am

Re: Set stop/limit for all trades

Postby Apprentice » Wed Aug 26, 2020 5:15 am

info.png

After you add an indicator to the chart,
you will need to start the process by clicking on "Set limit" or "Set stop"
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 27499
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Set stop/limit for all trades

Postby neel111 » Wed Aug 26, 2020 2:00 pm

Apprentice wrote:
info.png

After you add an indicator to the chart,
you will need to start the process by clicking on "Set limit" or "Set stop"


thank you very much !! will test today
neel111
 
Posts: 9
Joined: Wed Aug 19, 2020 7:05 am



Return to Custom Indicators

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot], wuhuilin11 and 10 guests