FXCM Forex Trading

Slope Direction Line

Here you can post and download custom indicators. PLEASE: Do not start topics unless you are posting your own indicator, they will be moved to appropriate section even if you do.

Moderator: admin

Slope Direction Line

Postby Alexander.Gettinger » Tue May 04, 2010 11:38 am

Slope_Direction_Line.png

Slope_Direction_Line.lua
(3.74 KiB) Downloaded 2744 times
Alexander.Gettinger
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 2707
Joined: Wed Mar 31, 2010 9:40 pm
Location: Russia, Omsk

Re: Slope Direction Line (Update)

Postby Apprentice » Wed Jul 14, 2010 7:15 am

Update

Corrected some bugs.
I've added some new functionality.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 16949
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Slope Direction Line (Update)

Postby Alexander.Gettinger » Mon Oct 04, 2010 10:05 pm

Slope_Direction_Line.lua
(2.79 KiB) Downloaded 1032 times

Update indicator.
Added other moving average methods and other prices for calculation.
Slope_Direction_Line with Alert.lua
(11.4 KiB) Downloaded 204 times
Alexander.Gettinger
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 2707
Joined: Wed Mar 31, 2010 9:40 pm
Location: Russia, Omsk

Re: Slope Direction Line (Update)

Postby sai2k4 » Mon Dec 06, 2010 5:26 am

Is it possible to code it to use the whole Bar instead of using Tick in the data source?
sai2k4
 
Posts: 10
Joined: Wed Apr 28, 2010 4:14 pm

Re: Slope Direction Line (Update)

Postby Apprentice » Mon Dec 06, 2010 6:28 am

I do not understand what the problem is.

Possibility of using individual tick data for me is an advantage.
One of the reasons why, MA indicators used, use, tick data source.

Would you perhaps like, implement in which selection of data sources is within the indicators.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 16949
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Slope Direction Line (Update)

Postby sai2k4 » Mon Dec 06, 2010 7:22 am

because sometimes SDL repaint pretty badly even on 1hr chart. so i was thinking, will it be better to use end of each Bar to calualate instead of using Tick.
sai2k4
 
Posts: 10
Joined: Wed Apr 28, 2010 4:14 pm

Re: Slope Direction Line (Update)

Postby Apprentice » Mon Dec 06, 2010 8:00 am

Now I understand, it is possible
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 16949
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Slope Direction Line (Update)

Postby sai2k4 » Mon Dec 06, 2010 8:19 am

great. if this could be done, could you also code this indictor the same using end of Bar to calulate?
http://fxcodebase.com/code/viewtopic.php?f=17&t=2450&p=5320&hilit=tick+sar#p5320

thanks :D
sai2k4
 
Posts: 10
Joined: Wed Apr 28, 2010 4:14 pm

Re: Slope Direction Line (Update)

Postby sai2k4 » Mon Dec 06, 2010 10:26 am

should i submit a new request in the indicator request page for this?
thanks
sai2k4
 
Posts: 10
Joined: Wed Apr 28, 2010 4:14 pm

Re: Slope Direction Line (Update)

Postby Apprentice » Mon Dec 06, 2010 12:36 pm

No you request is in cue.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 16949
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Next

Return to Custom Indicators

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 8 guests