Stochastic

Here you can post and download custom indicators. PLEASE: Do not start topics unless you are posting your own indicator, they will be moved to appropriate section even if you do.

Moderator: admin

Stochastic

Postby Apprentice » Tue Dec 13, 2011 4:58 am

BBB.png

Bar Based Stochastic
BBS.lua
(5.41 KiB) Downloaded 857 times

Tick Based Stochastic
TBS.lua
(5.52 KiB) Downloaded 683 times


These versions have added additional smoothing methods.

With Histogram.png


In every aspect, this is identical to the standard Stochastic Indicator.
Differences.
All values ​​are reduced, shifted by 50
The histogram is introduced
The histogram is the difference between K and D line,
As seen in MACD.
Tick Based Stochastic with Histogram.lua
(9.22 KiB) Downloaded 260 times

Bar Based Stochastic with Histogram.lua
(9.11 KiB) Downloaded 242 times
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17552
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Stochastic

Postby Blackcat2 » Tue Dec 13, 2011 6:15 pm

This indicator seems to fulfill my request, you can close the thread requesting for custom stochastic..

Thanks Apprentice :)
Blackcat2
FXCodeBase: Initiate
 
Posts: 118
Joined: Wed May 19, 2010 12:42 am

Re: Stochastic

Postby Blackcat2 » Tue Dec 13, 2011 6:56 pm

Oh.. could you please add line style option? :P

Thanks :)
Blackcat2
FXCodeBase: Initiate
 
Posts: 118
Joined: Wed May 19, 2010 12:42 am

Re: Stochastic

Postby Apprentice » Fri Dec 16, 2011 4:38 am

Style Option is added.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17552
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Stochastic

Postby Panther » Mon Feb 18, 2013 9:18 am

Could you add Line Levels with Width, Style ,Color options? 80, 20 defaults
Thank you.
Panther
 
Posts: 71
Joined: Mon Nov 21, 2011 7:31 am

Re: Stochastic

Postby Apprentice » Wed Feb 20, 2013 5:22 am

OB/OS Zone Style Option Added.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17552
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Stochastic

Postby Panther » Wed Feb 20, 2013 10:07 pm

Apprentice, I want to add a Stochastic indicator to a TBS window, like when you add a
MVA, etc to a Stochastic, RSI, etc window. The result is you have 2 overlapping stochastic
indicators.
How can I do this, or do you have to program the Stochastic indicator? Thanks.
Panther
 
Posts: 71
Joined: Mon Nov 21, 2011 7:31 am

Re: Stochastic

Postby Apprentice » Thu Feb 21, 2013 7:26 pm

Standard Stochastics, is Bar, based, Indicator.
U can use Tick Based Stochastic (TBS) for that.
Add TBS to TBS.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17552
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Stochastic

Postby roy_navarrete » Fri Jun 13, 2014 10:13 am

APPRENTICE, is indicative solves my problem, THANKS

I see only has errors,
and hope you can help me fix it

SHOW option brings K / D / BOTH LINES

if one selects K, which is my case
then disappear OB / OS LEVELS

ie if you select D or BOTH, if you leave the lines,
but by putting K, removes

Might you help me to correct this small error

THANKS
roy_navarrete
 
Posts: 19
Joined: Thu Feb 27, 2014 6:26 pm

Re: Stochastic

Postby Apprentice » Fri Jun 13, 2014 10:41 am

Fixed.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17552
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Next

Return to Custom Indicators

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 14 guests