FX Strategy Wizard

Section for discussions related to indicators, use of indicators, and building of trading stategies using indicators.

Moderator: admin

FX Strategy Wizard

Postby Incognitus » Tue Nov 19, 2013 11:57 am

The new version of TSII has the possibility to show indicators with a higher timeframe in a chart.
For example Stochastic H1 on a 15min chart.
Is it possible to implement this function to the FXStrategy Wizard so every indicator can be used as a higher timeframe version?
Incognitus
 
Posts: 12
Joined: Wed Jul 31, 2013 11:02 am

Re: FX Strategy Wizard

Postby Valeria » Thu Nov 21, 2013 2:57 am

Hi Incognitus,

You can use any time frame for your strategy by using <user selected timeframe>. And you can also use indicators with this time frame.
As to Trading Station, where to 15m chart can be applied H1 indicator, it shows the temporal results. The thing is, the final result is shown only when the H1 bar is closed.
Valeria
 

Re: FX Strategy Wizard

Postby Outside_The_Box » Sat Nov 23, 2013 3:44 am

Here's some screen shots that may help you. This is an example of a system that buys when the hourly RSI is oversold while the daily 10 EMA is trending upward. I do not recommend using this, i just spent 5 minutes putting it together for demonstration purposes. Anyway, it checks all conditions every hour on the close of the bar.

I hope this clears some things up.

Image

Image

Image

Image

Image
User avatar
Outside_The_Box
 
Posts: 31
Joined: Tue Apr 02, 2013 5:33 pm


Return to Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 6 guests