Indicore SDK installation issue

Section for all discussions related to development using Indicore API/SDK.

Moderator: admin

Indicore SDK installation issue

Postby Marcello » Mon Jul 25, 2016 4:24 pm

Hello

I'm installing Indicore SDK 3.10 (http://www.fxcodebase.com/bin/products/ ... -3.1.0.exe) on a windows 10 (Home) 64 bit runing on a virtual machine (Virtual Box) on a Mac OS Platform. After running the setup with no visible warning or error it doesn't create menu shortcuts. I do open the installation folder (C:\Gehtsoft\IndicoreSDK3) the only executables there are in it are: debugger.exe and uninst.exe.

Anybody can figure out what I did wrong? I just did double click the installer, there no much room for error, so the most probable cause is that there is something missing on the environment.

Last and not least, I'm new to Indicore.

Thanks ins advanced.
Marcello
 
Posts: 20
Joined: Mon Jul 25, 2016 4:09 pm

Re: Indicore SDK installation issue

Postby Marcello » Thu Jul 28, 2016 7:20 pm

Forget this question, I have answered myself.
Marcello wrote:Hello

I'm installing Indicore SDK 3.10 (http://www.fxcodebase.com/bin/products/ ... -3.1.0.exe) on a windows 10 (Home) 64 bit runing on a virtual machine (Virtual Box) on a Mac OS Platform. After running the setup with no visible warning or error it doesn't create menu shortcuts. I do open the installation folder (C:\Gehtsoft\IndicoreSDK3) the only executables there are in it are: debugger.exe and uninst.exe.

Anybody can figure out what I did wrong? I just did double click the installer, there no much room for error, so the most probable cause is that there is something missing on the environment.

Last and not least, I'm new to Indicore.

Thanks ins advanced.
Marcello
 
Posts: 20
Joined: Mon Jul 25, 2016 4:09 pm


Return to Discussions

Who is online

Users browsing this forum: Scrat_Power and 2 guests