Volume and EMA

All posts which do not fit into any other sections of the forum.

Moderator: admin

Volume and EMA

Postby volnmar » Fri Aug 10, 2018 7:27 am

Hi can you please implement EMA indicator to Tick Volume? If I place it manualy it do not refresh automaticaly. I have to re add it again and again. I use 1 min chart. THX
volnmar
 
Posts: 53
Joined: Tue Jun 17, 2014 1:51 am

Re: Volume and EMA

Postby Apprentice » Wed Aug 15, 2018 6:37 am

User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 19427
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia


Return to General Discussions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests