On/Off Button on chart for EMA's

If you need an Indicator or Signal developed or translated from other language, please post all Indicator development REQUESTS to this section here.

Moderator: admin

On/Off Button on chart for EMA's

Postby TheGMan » Mon Mar 25, 2019 6:20 pm

Hi Apprentice

Your coders did such a great job adding an On/Off button to my Channel Indicator I would like another.

I would like to have an indicator which will include 5 EMA's

By Default, they will be Exponential 8, 21, 50, 200, & 800

Please include the option to change colors on each & also the line thickness.

I also need the button on the chart to be able to turn on or turn off the all the EMA's at one time.

Please put a (Y) & (X) axis input so to be able to position the button on the chart as you did on the Channel indicator with the button.

I am again attaching a pic of the other Buttons I use on my chart as an example.

Thank you in advance!

G

PS- I made a small donation & will be making others. You guys do a GREAT Job!
Attachments
Buttons.png
TheGMan
 
Posts: 34
Joined: Sat Feb 16, 2019 5:13 pm

Re: On/Off Button on chart for EMA's

Postby Apprentice » Wed Mar 27, 2019 1:54 pm

Your request is added to the development list under Id Number 4572
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 21599
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia


Re: On/Off Button on chart for EMA's

Postby TheGMan » Sun Apr 21, 2019 1:01 am

Apprentice wrote:Try this version.
viewtopic.php?f=38&t=68338



What can I say? Fantastic job! Perfecto!

Thanks again, Apprentice!

G
TheGMan
 
Posts: 34
Joined: Sat Feb 16, 2019 5:13 pm

Re: On/Off Button on chart for EMA's

Postby TheGMan » Sun Apr 21, 2019 3:56 am

Hi Apprentice

Everything is great with this ma_with_button.mq4 indicator except, if the MA's are turned off it is turning the MA's back on automatically if you switch to a different time frame. If I remember correctly I believe that the Channels Button Indicator did the same thing & you were able to fix it so not to turn on when switching time frames.

Can you please correct this ma_with_button.mq4 so that it is not turning on the MA's when you switch time frames?

Thank you in advance!

G
TheGMan

Posts: 14
Joined: Sat Feb 16, 2019 6:13 pm
TheGMan
 
Posts: 34
Joined: Sat Feb 16, 2019 5:13 pm


Return to Indicator and Signal Requests

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 9 guests