Mt5 indicator changed into an EA

If you need an Indicator or Signal developed or translated from other language, please post all Indicator development REQUESTS to this section here.

Moderator: admin

Mt5 indicator changed into an EA

Postby James122583 » Sat Oct 19, 2019 1:06 pm

I have an indicator, that I need made into an EA. I need the Ea to be exactly like the indicator as far as the workings of the EA. I only need the EA input options added. Attached is an EA with the needed input options. The EA that is added does not work, but serves as an example only. The Ea is to have 2 separate trading time sessions. The EA is to be able to use/work with multiply currency pairs. trailing stops, limits, stop loss. Thank you
Attachments
Black_Wall_Street_new_4(1).mq5
(42.87 KiB) Downloaded 17 times
Black_Wall_Street_EA_final_5(1).mq5
(85.6 KiB) Downloaded 14 times
James Brown
James122583
 
Posts: 30
Joined: Tue Feb 26, 2019 1:59 pm

Re: Mt5 indicator changed into an EA

Postby Apprentice » Sun Oct 20, 2019 3:44 am

Your request is added to the development list.
Development reference 4876 .
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 22990
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Mt5 indicator changed into an EA

Postby James122583 » Tue Oct 22, 2019 5:45 pm

Has there been any progress with EA? Any questions or concerns?
James Brown
James122583
 
Posts: 30
Joined: Tue Feb 26, 2019 1:59 pm


Return to Indicator and Signal Requests

Who is online

Users browsing this forum: Majestic-12 [Bot] and 13 guests