Page 1 of 1

Trailing Stop Signal

PostPosted: Tue Jul 27, 2010 12:53 pm
by Apprentice
ts.png


TS Signal.lua
(2.96 KiB) Downloaded 1793 times



To work, you must have a TS indicator which is available here.
http://fxcodebase.com/code/viewtopic.php?f=17&t=1434

Re: Trailing Stop Signal

PostPosted: Mon Aug 15, 2011 2:05 pm
by mma2010
Hi,

Thanks for the signal but I can't install it in Marketscope 2.0.
I installed the TS, PTS and ATRTS to see if it will work with any of these but I keep getting error whenever I try to add the Trailing Stop Signal to my strategies.

I'll be glad if someone helps :)

Thanks

Re: Trailing Stop Signal

PostPosted: Tue Aug 16, 2011 3:53 am
by sunshine
Please let me know which error message do you get.