FXCM Forex Trading

Stochastic signals

The custom signals are published in this forum.

Moderator: admin

Re: Stochastic signals

Postby Apprentice » Wed Sep 12, 2012 1:43 pm

Showsignal is indicator helper tool, which has existed in previous versions of Trade station.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 16940
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Stochastic signals

Postby mozelly » Thu Sep 13, 2012 1:16 am

Is it possible then just to show a dot on the candlestick chart when the stochastic K & D lines cross?
regards
Peter
mozelly
 
Posts: 4
Joined: Sun Feb 05, 2012 1:10 pm

Re: Stochastic signals

Postby mozelly » Thu Sep 13, 2012 4:36 am

Well it seems that "showsignal" is proving a problem.
I have contacted fxcm re marketscope to enable how to find it and they are confused.
Could you just clarify if the stochastic crossover K & D can be shown on a candlestick chart and if this is via "showsignal". If so,exactly how do you find it? I can inform you that I cannot find the signal menu either.
Regards
Peter
mozelly
 
Posts: 4
Joined: Sun Feb 05, 2012 1:10 pm

Re: Stochastic signals

Postby Apprentice » Thu Sep 13, 2012 4:51 am

for the time being showsignal not exist as such, anywhere.
hopefully it will be available in the next version of TS.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 16940
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Stochastic signals

Postby haveforexfun » Fri Jan 31, 2014 10:14 am

Hello Alexander,

I tried to test the Stochastic Divergence Indicator, but for me it seems that not all divergences are selected. Instead, Divergences are marked wich are from my point of view are not so good.

For me a normal divergence is:

Higher prices (or higher highs) but lower stochastic signals for short.
Lower prices (or lower lows) but higher stochastic signals for long.

I have attached a picture to compare the divergences found by the indicator and some divergences wich were not selected (dotted dark blue lines).
Whats the problem?
Is it possible to code this and if yes, could you also change the strategy?


Have a nice day and thank you for all the work you are doing here for us

haveforexfun
Attachments
Stoch_Divergences.jpg
haveforexfun
 
Posts: 13
Joined: Tue Nov 12, 2013 3:54 am

Re: Stochastic signals

Postby cipoforex » Wed Mar 18, 2015 7:20 pm

Hi,

I would like a Stochastic signal to alert me when the signal line touches or crosses the 20 and 80 level, (not when it croses back over the line again).

Can you help?

All the best.


Simone
cipoforex
 
Posts: 7
Joined: Wed Mar 18, 2015 7:11 pm

Re: Stochastic signals

Postby SenseClash » Thu Apr 02, 2015 6:23 am

Would it be possible to modify these (or at least the StochasticCrossover_Signal.lua) so that I could can get an email when the event occurs?
SenseClash
 
Posts: 23
Joined: Sun Jul 13, 2014 12:16 pm

Re: Stochastic signals

Postby SenseClash » Thu Apr 02, 2015 6:32 am

Also, would it be possible to modify it so that I can choose to get 1) only buy signals 2) only sell signals or 3) both?
SenseClash
 
Posts: 23
Joined: Sun Jul 13, 2014 12:16 pm

Re: Stochastic signals

Postby johnnyrocket » Fri Nov 06, 2015 1:25 pm

I am not seeing the dots on my chart. I dont understand what i could be doing wrong here. It installed the bottom part.
johnnyrocket
 
Posts: 3
Joined: Wed Aug 05, 2015 7:52 pm

Re: Stochastic signals

Postby Apprentice » Fri Nov 13, 2015 6:30 am

Stochastic_Overbought_Oversold_Signal.lua is NOT indicator.
You can only add it as signal /strategy.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 16940
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

PreviousNext

Return to Custom Signals

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests