Stochastic signals

The custom signals are published in this forum.

Moderator: admin

Re: Stochastic signals

Postby sunshine » Mon Oct 10, 2011 1:04 am

Could you please provide more details about the issue

1) Did you get a error message? If so, please provide the text of the message. Please also check whether there are errors in the Events log (you can open it by choosing Show Events in the Strategies menu).

2) Please check whether the signal is in the list of available signals. For that, open the Add Strategy dialog (Strategies menu -> Add Strategy). You will see the list of signals. Scroll the list down and check if your signal is in the list. If must be in the Other group. To start the signal, you should add it by clicking the Add button in the Add Strategy dialog. Note that the signal won't be shown on the chart. You can see it in the list of started strategies (Strategies -> Manage Strategies):
Manage.PNG

I hope this will help.
sunshine
 

Re: Stochastic signals

Postby germano » Mon Oct 10, 2011 3:05 am

Thanks for the reply.

Then:

1) I do not receive any error message. In "log Events" is everything OK. Indicates no error.

2) Yes, the signal is in the list of available signals (1 in Recent list + 1 in Others list) and in the "Menage strategy" panel I see "stochastic divergence signal" with the little green circle. However, on the chart does not appear the words "Showsignal (stochastic divergence signal)" and not appear the white circles with the dot inside.

This is the first time that I have a problem in Marketscope.

Germano

Note: Please excuse any errors, but English is not my mother tongue.
germano
 
Posts: 7
Joined: Thu Jul 29, 2010 8:59 am

Re: Stochastic signals

Postby Apprentice » Mon Oct 10, 2011 3:15 am

If you use "Menage custom strategy" window then the strategy will not generate on chart display.
For this you can use ShowSignal Indiktor or test strategy functionality.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17537
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Stochastic signals

Postby germano » Mon Oct 10, 2011 4:05 am

Sorry, I did not understand.
How do I use "ShowSignal Indicator"?

Thank you
Germano
germano
 
Posts: 7
Joined: Thu Jul 29, 2010 8:59 am

Re: Stochastic signals

Postby Apprentice » Mon Oct 10, 2011 5:42 am

Add ShowSignal Indicator on chart, and then select Strategy or Signal of your choice, within the ShowSignal Indicator.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17537
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Stochastic signals

Postby sunshine » Tue Oct 11, 2011 5:16 am

germano wrote:Sorry, I did not understand.
How do I use "ShowSignal Indicator"?

Thank you
Germano


Please read this section which describes how to view alerts of a signal on the chart: Show Signal on Chart
sunshine
 

Re: Stochastic signals

Postby germano » Tue Oct 11, 2011 8:14 am

Now everything is very clear :!:

Thank you
Germano
germano
 
Posts: 7
Joined: Thu Jul 29, 2010 8:59 am

Re: Stochastic signals

Postby mosesnobleraj » Tue Oct 11, 2011 1:35 pm

sir,
can you add following option in this golden strategy.
stochastic divergence to buy/sell in oversold/overbought region
mosesnobleraj
 
Posts: 52
Joined: Fri Mar 25, 2011 8:02 pm

Re: Stochastic signals

Postby Apprentice » Tue Oct 11, 2011 4:44 pm

Your request is added to the developmental cue.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17537
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Stochastic signals

Postby thetruth » Wed Oct 12, 2011 7:01 am

Alexander.Gettinger wrote:OK.
I shall write the strategy for you.

Thanks, and great job!!
thetruth
 
Posts: 43
Joined: Thu Feb 25, 2010 3:39 pm

PreviousNext

Return to Custom Signals

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest