FXCM Forex Trading

EMA 5/10, RSI, Stochastik Signal

The custom signals are published in this forum.

Moderator: admin

EMA 5/10, RSI, Stochastik Signal

Postby Apprentice » Fri Apr 30, 2010 9:03 am

EMA RSI STO Signal.png
EMA 5/10; RSI, Stochastik


Buy
EMA5>EMA10
RSI >50
RSI <70
K%>D%
K%< 80

Sell
EMA5>EMA10
RSI <50
RSI >30
K%<D%
K%> 20
EMA RSI STO Signal.lua
(6.04 KiB) Downloaded 1465 times
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17153
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: EMA 5/10, RSI, Stochastik Signal

Postby cmasters » Tue Jul 20, 2010 7:36 am

Hi, thanks for the signal I think its exactly what I am looking for!

Quick question, does the long/short signal go off when any one of the parameters is met or only when all of the parameters are met?

I am using a system at the minute that uses 5/10 EMA Cross, 9 period RSI above/below 50 and 10,3,3 Stochastic between 80/20. Once this combination of signals comes together it validates entry but without one signal its not ok with the system to enter.
cmasters
 
Posts: 1
Joined: Tue Jul 20, 2010 5:30 am

Re: EMA 5/10, RSI, Stochastik Signal

Postby Apprentice » Tue Jul 20, 2010 11:04 am

Signal is generated only when all of the parameters are met.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17153
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: EMA 5/10, RSI, Stochastik Signal

Postby one2share » Fri Jul 23, 2010 4:02 am

Hi,
I use the rsi and ema line in same window. Are you able to amend the signal where it alerts me when the rsi simply crosses the ema line? I also use the atr with this, are you able to amend signal where when it alerts of cross(buy for crossed up and sell when crosses down) and that atr value is displayed? I use this signal all the way thru the day chart. thanks
one2share
 
Posts: 16
Joined: Wed May 12, 2010 5:01 am

Re: EMA 5/10, RSI, Stochastik Signal

Postby gulabgang » Tue Dec 30, 2014 4:07 am

when openning the Method window it displays 6 possible selections :
"GrossPL", "Balance", "Equity", "GrossPL", "Balance"and "DayPL"
Is it right ?
adil
gulabgang
 
Posts: 1
Joined: Tue Dec 30, 2014 4:03 am

Re: EMA 5/10, RSI, Stochastik Signal

Postby Apprentice » Fri Jan 02, 2015 2:57 am

5/10 EMA, RSI, stochastics is signal only.
It will not make any trades.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17153
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: EMA 5/10, RSI, Stochastik Signal

Postby brunoyork » Fri Mar 06, 2015 1:44 am

Hi, Apprentice
Tks for the signal, but i try to run a backtest on the Marketscope V2, it warns

Message Time
...works\FXTS2\Strategies\Custom\EMA RSI STO Signal.lua:109: Index is out of range 2015/03/06 01:47:53
Backtesting started 2015/03/06 01:47:53


Would you please advise how to do with it. I simply check the 109 line, i found there are some space in front of the "then", which i deleted and try again, the the warning remains.

Thanks~
Bruno
brunoyork
 
Posts: 4
Joined: Fri Mar 06, 2015 1:33 am

Re: EMA 5/10, RSI, Stochastik Signal

Postby Apprentice » Fri Mar 06, 2015 2:39 am

Fixed.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 17153
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: EMA 5/10, RSI, Stochastik Signal

Postby brunoyork » Fri Mar 06, 2015 3:04 am

Apprentice wrote:Fixed.


it works. tks.
brunoyork
 
Posts: 4
Joined: Fri Mar 06, 2015 1:33 am

Re: EMA 5/10, RSI, Stochastik Signal

Postby Fen888 » Mon Aug 03, 2015 1:17 pm

Hi there

First of all, please excuse my nil knowledge of programming and English skill :o
I found this is very close to what i was looking for! So, I would like to change some and remake it based on this fantastic one.

I would like to make signal when
1.EMA1(period5) crossover EMA2(period14) and EMA3(period26)
at the same time RSI value is moving above 70,
make BUY signal.

2.EMA1(period5) crossunder EMA2(period14) and EMA3(period26)
at the same tume RSI value is moving under 30,
make SELL signal.

I don't need Stochastik.

The signal comes in multiple time frame with sound alert and pop-up message ("BUY" or "SELL" word, time, pair name, price and on which time frame).
I don't want arrows on chart.

Could you fix my horrible work?
I think i should pay if it is made..

Cheers
Attachments
EMA RSI Signal(1).lua
(5.96 KiB) Downloaded 369 times
Fen888
 
Posts: 1
Joined: Sun Aug 02, 2015 3:30 pm

Next

Return to Custom Signals

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest