Trading Station/Marketscope 2013-II Beta

The beta versions of the Trading Stations and Marketscope

Moderator: admin

Re: Trading Station/Marketscope 2013-II Beta

Postby Valeria » Fri Jan 16, 2015 12:36 am

Hi robocod,

You can download the new version of Trading Station from the FXCM web site on Monday.
Valeria
 

Re: Trading Station/Marketscope 2013-II Beta

Postby dtb71fxcm » Sat Jan 17, 2015 6:35 pm

What is the newest/latest version number of Trading Station?

An FXCM email said a new version is coming out Jan 16, 2015 -- but they never mentioned a version number. I'd like to know the version number, such as 01.13.111313 (which I'm guessing is a build from Nov 13, 2013). Is the latest version from 2014 or 2015? Is 01.13.120314 the latest version that FXCM says will be out Jan 16?

FXCM website should have a version number of the current Trading Station available (nothing anywhere) ...it's very frustrating!

It's difficult to know if you have the most recent version installed since the Live Updater ( Help > Software Updates) rarely seems to work.

What is the newest version of Trading Station? And when is it available?

Thank you!
User avatar
dtb71fxcm
 
Posts: 43
Joined: Sat May 05, 2012 9:28 pm

Re: Trading Station/Marketscope 2013-II Beta

Postby Valeria » Mon Jan 19, 2015 4:49 am

Hi dtb71fxcm,

What is the newest/latest version number of Trading Station?

The latest version of Trading Station which is available to download from fxcm.com is 01.13.011415.
FXCM website should have a version number of the current Trading Station available (nothing anywhere) ...it's very frustrating!

You are absolutely right, the user does not know which version is going to be downloaded. I will discuss this issue with my colleagues from FXCM. Thank you for the suggestion.
Valeria
 

Re: Trading Station/Marketscope 2013-II Beta

Postby dtb71fxcm » Mon Jan 19, 2015 2:25 pm

Thank you! :)
User avatar
dtb71fxcm
 
Posts: 43
Joined: Sat May 05, 2012 9:28 pm

Re: Trading Station/Marketscope 2013-II Beta

Postby jacklrfx » Wed May 13, 2015 6:49 am

Hi,
It is possible to backtest two strategies at the same time?
jacklrfx
 
Posts: 63
Joined: Mon Apr 20, 2015 2:40 pm

Re: Trading Station/Marketscope 2013-II Beta

Postby Apprentice » Fri May 15, 2015 3:03 am

Yes, you can test two different strategies in two instances of Backtester.
U can have two Backtester instances.
No, it is not possible to test two different strategies in one Backtester instance.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 24481
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Previous

Return to Beta Versions

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest