Page 18 of 22

Re: Strategy Builder

PostPosted: Sun Jan 11, 2015 6:56 am
by JOKER83
CAN YOU PLEAS Highly adaptable Keltner Strategy.lua
IN THE STRATEGY

Re: Strategy Builder

PostPosted: Tue Jan 13, 2015 9:30 am
by Apprentice
Negative on Keltner. Strategy Builder is not designed for complex algorithms.
Can you define a simple algorithm that includes Keltner indicator.

Re: Strategy Builder

PostPosted: Tue Jan 13, 2015 9:59 am
by Apprentice
Helper can be found here.
viewtopic.php?f=17&t=61711

Re: Strategy Builder

PostPosted: Mon Feb 23, 2015 6:53 am
by JOKER83
CAN YOU MAKE MORE TIMEFRAME

INDICATOR ONE H1-H2-H3...........
INDICATOR TWO H1-H2-H3...........
INDICATOR TRHEE H1-H2-H3...........


:?: pleas :?:

Re: Strategy Builder

PostPosted: Mon Apr 13, 2015 3:55 pm
by JOKER83
JOKER83 wrote:CAN YOU MAKE MORE TIMEFRAME

INDICATOR ONE H1-H2-H3...........
INDICATOR TWO H1-H2-H3...........
INDICATOR TRHEE H1-H2-H3...........


:?: pleas :?:




HALLO :?: :?:
CANN YOU MAKE
AND HELPER SAME

Re: Strategy Builder

PostPosted: Sat Sep 05, 2015 5:58 pm
by Enchantinggust
Can you add the ability to change the data source to another indicator (ie instead of ema(close,9) have the ability to use ema(mva(10), 9))?

I couldn't find any moving average strategy with the ability to do this.

I am also willing to code it myself if someone could point me in the right direction.

Thanks

Re: Strategy Builder

PostPosted: Sun Sep 06, 2015 4:12 am
by Apprentice
This would be beyond intentions, too complicated for this implementation.
But it is possible.
You can not select alternative Strategy source.
You can choose the indicator of your choice as a indicator source,
Get data stream internally.

Have done something similar, recently in Proportional Direction Indicator.
viewtopic.php?f=17&t=62630

Re: Strategy Builder

PostPosted: Tue Sep 15, 2015 2:18 pm
by phoenx2a
Hi dear Apprentice

Could you add "Tick DMIADX.lua" indicator in this strategy builder please ?
I've tried but it is not supported.

Thx :)

Re: Strategy Builder

PostPosted: Mon Sep 21, 2015 2:48 am
by Apprentice
Your request is added to the development list.

Re: Strategy Builder

PostPosted: Wed Dec 16, 2015 12:22 pm
by cpc_cs
Dear Apprentice,

Thanks for your hard work. Please keep it up.

I am trying to use SAR Indicator in Strategy Builder. When setting up, Strategy Builder accepts up to 4 decimal places for STEP. However, when trying to Backtest, I can give only 2 decimal places. Hence I am unable to actually backtest using the values that I want.

Am I missing something or is it a bug? Can you help / rectify this?

Thanks again for your time and efforts.

S. Joseph