Dochian_Channel EA

Custom MT4 expert advisors published here.

Moderator: admin

Dochian_Channel EA

Postby Apprentice » Tue Jul 30, 2019 5:00 am

1.PNG

2.PNG

Please install Dochian_Channel.mq4
viewtopic.php?f=38&t=20206
Dochian_Channel EA.mq4
(100.6 KiB) Downloaded 52 times
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 22151
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Dochian_Channel EA

Postby Daveatt » Fri Aug 02, 2019 1:42 pm

Hi

Sorry for the stupid question
When I launch the backtest for this EA on MT4 (using the FXCM MT4 version), I get 0 trade done. whatever the timeframe, period and parameters selected

What I'm missing in your opinion here?

Thanks
Dave
Daveatt
 
Posts: 62
Joined: Mon Jan 30, 2017 10:00 am

Re: Dochian_Channel EA

Postby Daveatt » Sat Aug 03, 2019 8:32 am

Never mind
I used a Metatrader 4 from a different broker, it worked. Just not working with the FXCM MT4 for some reason ...
Thanks anyway :)
Daveatt
 
Posts: 62
Joined: Mon Jan 30, 2017 10:00 am


Return to MT4 Expert Advisors

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 1 guest