High/Low band [upd Jun 28]

Here you can post and download custom indicators. PLEASE: Do not start topics unless you are posting your own indicator, they will be moved to appropriate section even if you do.

Moderator: admin

Re: High/Low band [upd Jun 28]

Postby Apprentice » Sat Apr 06, 2013 4:31 am

Your request is added to the development list.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 36171
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: High/Low band [upd Jun 28]

Postby Alexander.Gettinger » Wed Apr 10, 2013 4:25 pm

jahan jafari wrote:Hi Could you please convert hl2.lua to mq4 file?


MQL4 version of this indicator: viewtopic.php?f=38&t=34369
Alexander.Gettinger
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 3785
Joined: Wed Mar 31, 2010 9:40 pm
Location: Russia, Omsk

Re: High/Low band [upd Jun 28]

Postby jahan jafari » Fri Apr 12, 2013 2:27 am

Hi Alexander thank you for converting hl2.lua to mq4.
Bar size to display High /Low is not working . I couldn’t change it to other time frame .
Is there any way to fix it please?
jahan jafari
 
Posts: 3
Joined: Fri Mar 30, 2012 9:33 pm

Diffrence

Postby Jeffreyvnlk » Sun Apr 14, 2013 9:24 am

Do anyone notice that in h1 chart, HL1 band drawing from 17EST to next one whereas the daily bar of TradeStation counting from 0EST to next one ? Or just my problem with my eyes only
Jeffreyvnlk
FXCodeBase: Graduate
 
Posts: 302
Joined: Wed Apr 11, 2012 2:17 pm

Re: High/Low band

Postby Jeffreyvnlk » Thu Apr 25, 2013 2:52 am

Nikolay.Gekht wrote:Yes, you do not need to reload or reinstall the indicator. This was the problem with data.
The high/low band is just a good tool for finding historical price discrepancies. :-)


Sorry my dumb thing. Actually i change time setting so H1 band and the marks of daily starting on Marketcope not match. So i concluded that h1band always stick to financial time setting when New Zealand opening counted as 0 clock
Jeffreyvnlk
FXCodeBase: Graduate
 
Posts: 302
Joined: Wed Apr 11, 2012 2:17 pm

Re: High/Low band [upd Jun 28]

Postby fxcyberman » Tue Jul 30, 2013 5:27 am

How to make it readable by fx strategy wizard ?
There is no option for day high and day low for this indicator at expression section in fx strategy wizard.
Thanks in advance.
fxcyberman
 
Posts: 45
Joined: Mon Jan 28, 2013 10:15 am

Re: High/Low band [upd Jun 28]

Postby Apprentice » Sat Jul 29, 2017 9:45 am

The indicator was revised and updated.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 36171
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: High/Low band [upd Jun 28]

Postby adloule » Tue Jan 02, 2024 11:30 am

hi

could you please modify the HL1M indicator so we could choose lines instead of dots
thank you
adloule
 
Posts: 61
Joined: Sun Jan 18, 2015 6:29 am

Re: High/Low band [upd Jun 28]

Postby Apprentice » Tue Jan 02, 2024 12:30 pm

We have added your request to the development list.
Development reference 1
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 36171
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Previous

Return to Custom Indicators

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 11 guests