Generic Overlay

Here you can post and download custom indicators. PLEASE: Do not start topics unless you are posting your own indicator, they will be moved to appropriate section even if you do.

Moderator: admin

Re: Generic Overlay

Postby BadTunaSalad » Fri Jun 10, 2016 12:22 am

Instead of a candle overlay, is it possible to create a bar histogram?
BadTunaSalad
 
Posts: 26
Joined: Wed Feb 11, 2015 9:51 am

Re: Generic Overlay

Postby Apprentice » Fri Jun 10, 2016 2:41 am

Generic Overlay Bar Histogram.lua Added.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 29430
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Generic Overlay

Postby BadTunaSalad » Fri Jun 10, 2016 10:50 am

Works great!! Thank you, much appreciated!!
BadTunaSalad
 
Posts: 26
Joined: Wed Feb 11, 2015 9:51 am

Re: Generic Overlay

Postby BadTunaSalad » Wed Feb 22, 2017 7:49 pm

Is it possible to convert the Generic Overlay Bar Histogram into MT4 format? If a general/multi indicator histogram is not possible, I most commonly use the CCI indicator and would be much appreciative to have the histogram back in my arsenal. Thank you.

BTS
BadTunaSalad
 
Posts: 26
Joined: Wed Feb 11, 2015 9:51 am

Re: Generic Overlay

Postby Apprentice » Fri Feb 24, 2017 5:51 am

Your request is added to the development list, Under Id Number 3749
If someone is interested to do this task, please contact me.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 29430
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

Re: Generic Overlay

Postby easytrading » Tue Feb 28, 2017 6:52 pm

why are both indicators are giving only BAR HISTOGRAM overlay ? and we lost the price candle overlay which we were getting it from the first one. could you check that please ,Apprentice ? with many thanks.
easytrading
FXCodeBase: Initiate
 
Posts: 152
Joined: Thu Sep 11, 2014 5:23 pm

Re: Generic Overlay

Postby Apprentice » Thu Mar 02, 2017 4:27 am

Oops, upload the wrong file.
Please, Re-Download Generic Overlay.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 29430
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia


Re: Generic Overlay

Postby easytrading » Tue Mar 14, 2017 8:50 pm

Hello Apprentice,
could we please, have another version of Generic Overlay that could recognize (2) different indicators with their inputs and then produce their lines crossing overlay ? just for example : Dynamic trend with FantailVMA3 .with many thanks in advance.
easytrading
FXCodeBase: Initiate
 
Posts: 152
Joined: Thu Sep 11, 2014 5:23 pm

Re: Generic Overlay

Postby Apprentice » Wed Mar 15, 2017 4:40 am

Two Indicator Generic Overlay.lua added.
User avatar
Apprentice
FXCodeBase: Confirmed User
 
Posts: 29430
Joined: Thu Dec 31, 2009 11:59 am
Location: Zagreb, Croatia

PreviousNext

Return to Custom Indicators

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 9 guests